Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vendégváró mártogatósok

Vendégváró mártogatósok
Vendégváró mártogatósok
75 perc / főzés: 30 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Remek kísérők vendégváró falatok mártogatásához! Én most 5 félét készítettem, amiket répa, uborka, tortilla, krumpliszirom és chips falatokkal fogyasztottunk. :)

hozzávalók / 8 adag

Babkrém

Borsókrém

Tzatzikikrém

Padlizsánkrém

Tojáskrém

Szólj hozzá!

elkészítés

Babkrém

  1. A hozzávalókat egy edénybe öntjük, és kézi mixerrel pépesre aprítjuk.

Borsókrém

  1. A hozzávalókat egy edénybe öntjük, és kézi mixerrel pürésítjük.

Tzatzikikrém

  1. Az uborkát lereszelés után besózzuk, és hagyjuk fél órát állni. Az uborka levet ereszt, ezt öntsük le róla, utána adjuk hozzá a többi alapanyagot, és villával forgassuk össze, míg egynemű nem lesz.

Padlizsánkrém

  1. A padlizsánokat félbe vágjuk, a vágott felüket sózzuk, borsozzuk, fokhagyma granulátummal meghintjük, majd olívaolajjal meglocsoljuk. 200 fokon addig sütjük vágott felével felfelé egy sütőpapírral bélelt tepsiben, míg alaposan meg nem barnul a teteje, és láthatóan jelentősen veszített a víztartalmából, kb. 45 perc alatt. Mikor kész, hagyjuk kihűlni, majd fa késsel vagy kézzel meghámozzuk, és a húsát kicsit kifacsarjuk, ha túl vizesnek érezzük. Ehhez adjuk a többi alapanyagot, és kézi mixerrel alaposan összeturmixoljuk az egészet.

Tojáskrém

  1. A hozzávalókat egy edénybe öntjük, és kézi mixerrel krémesre aprítjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 036
elküldve: 6
receptkönyvben: 296
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

SüniSüti

Mióta szakács: 2014.04.25.
80 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

babkrém, borsókrém, tzatzikikrém, padlizsánkrém, tojáskrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

397
vörösbab 240 g
tejföl 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paprikakrém 1 teáskanál
ketchup 2 ek
vöröshagyma 0.25 közepes db
zöldborsó 240 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
tömlős krémsajt 100 g
tejföl 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
kígyóuborka 1.5 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tehéntúró 15 dkg
tejföl 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kapor 2 tk
padlizsán 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
mustár 1 ek
majonéz 3 ek
tejföl 4 ek
citromlé 2 csepp
méz 1 teáskanál
vöröshagyma 0.25 közepes db
olívaolaj 2 ek
tojás 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 4 ek
majonéz 2 ek
mustár 1 ek