Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt halas szendvicskrém

Füstölt halas szendvicskrém
Füstölt halas szendvicskrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám és apukám közös kreációja. Egyszerű és gyors, házibuliba tökéletes. :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajos halakat félbevágjuk, kiszedjük a gerincét.
  2. A hagyma kivételével mindent egy tálba rakunk, és egy villával összezúzzuk, míg krémes állagú nem lesz.
  3. A végén az újhagymát felkarikázzuk, a felét hozzáadjuk, a felét pedig a tetejére helyezzük díszítésnek.
  4. Pirítósra kenjük, friss zöldségekkel tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 896
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

monami88

Mióta szakács: 2014.06.10.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes

egyéb elnevezések

halas szendvicskrém, szendvicskrém füstölt halból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

342
füstölt hal 160 g
újhagyma 5 db
teavaj 50 g
ketchup 1 ek
mustár 1 ek
majonéz 1 teáskanál
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint