r
Nosalty Logó

Töltött krumpli, paradicsom és paprika brokkolival

Hobbychef
Töltött krumpli, paradicsom és paprika brokkolival
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Töltött krumpli

Töltött paradicsom

Paprika töltve

Sütés, köret

453
Kalória
14.7g
Fehérje
29.2g
Szénhidrát
33g
Zsír
362.9g
Víz
70.3g
Koleszterin
8.2g
Élelmi rost
8.8g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Töltött krumpli

Töltött paradicsom

Paprika töltve

Sütés, köret

Összesen 453 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Töltött krumpli

Töltött paradicsom

Paprika töltve

Sütés, köret

Összesen 907 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Töltött krumpli

Töltött paradicsom

Paprika töltve

Sütés, köret

Összesen 89 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    33 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    666.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    29.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    362.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1294 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    132 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    118 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1138 micro
  • α-karotin
    222 micro
  • β-karotin
    1630 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1168 micro
Összesen 453 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.4 g

Zsír

  • Összesen
    65.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1332.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    275 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    425 mg
  • Nátrium
    433 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    58.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

Víz

  • Összesen
    725.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2587 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    264 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    236 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    203 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2275 micro
  • α-karotin
    444 micro
  • β-karotin
    3261 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    2335 micro
Összesen 907 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    71.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    44 micro
  • β-karotin
    320 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1010 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 89 kcal

Elkészítés

Töltött krumpli

  1. A krumplit előfőzzük. A brokkolit 5 perc alatt roppanósra főzzük.
  2. A paradicsomokat megskalpoljuk, belsejüket kivájjuk, daraboljuk. Összekeverjük a tejföllel, vajjal, visszatöltjük a paradicsomokba. Egy serpenyőbe rakjuk.
  3. A paprikát félbevágjuk, a csumáját eltávolítjuk, megtöltjük a libamájkrémmel, betesszük a serpenyőbe.
  4. A sajtot lereszeljük, összekeverjük a vajjal, petrezselyemmel és snidlinggel. A krumplikat középen bevágjuk, beletöltjük a vajkrémet, betesszük a serpenyőbe. Rárakjuk a rozmaringot és kakukkfüvet. Fűszerezzük, locsolunk rá olívaolajat. 20 percig sütjük.
  5. Tálaláskor a tányérra szedjük a sült zöldségek felét, rakunk mellé egy brokkolit, s egy chilit. Díszítjük egy petrezselyemlevéllel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 5 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Ezzel az étellel a sokrétűséget és sokszínűséget kívántam bemutatni. Vajas, sajtos, petrezselymes, snidlinges krémmel töltött krumpli, tejföllel töltött paradicsom, s libamájkrémmel töltött bogyiszlói paprika együtt sütve, brokkolival, chilivel tálalva. Csodálatos íz és színvilág.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek