Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött krumpli Csilla konyhájából

Töltött krumpli Csilla konyhájából
Töltött krumpli Csilla konyhájából
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízlés szerint bármivel tölthető, ami nem folyós.:)

hozzávalók / 4 adag

  • 8 db közepes burgonya
  • 4 db főtt tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szelet szalonna
  • 3 db virsli
  • 4 dl tejföl
  • 10 dkg sajt
  • só, fokhagymapor

Díszítéshez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, és héjában megfőzzük. Miután megfőtt, megpucoljuk, kettévágjuk, és kivágjuk a belsejét.
  2. A vöröshagymát, szalonnát, főtt tojást és a virslit felkockázzuk, összekeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, és meghintjük fokhagymaporral.
  3. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a burgonyákat, és olajjal kikent tepsibe tesszük, majd megsütjük. Mielőtt teljesen megsülne, előtte 5 perccel megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Egy tányér közepébe tesszük a megmaradt tölteléket, köré rakjuk a sült burgonyákat, és ízlés szerint díszíthető.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 547
elküldve: 1
receptkönyvben: 81
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött krumpli, tojásos-szalámis töltött krumpli, töltött burgonya sütőben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!