r
Nosalty Logó

Töltött krumpli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Vivuc
Töltött krumpli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 122 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 486 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 99 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    295.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 122 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19 g

Zsír

  • Összesen
    22.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1181 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    401 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    381 mg
  • Nátrium
    297 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    289.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    205 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 486 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    241 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 99 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Krumplikat körömkefével jól megsikáljuk, majd megmossuk. Száraz tepsire tesszük, és 200 fokos sütőben sütjük 30 percig, majd meg fordítjuk őket, és még 30 percig sütjük.
  2. Kivesszük őket a sütőből, és hosszában félbevágjuk. Kikanalazzuk a belsejüket, de úgy, hogy kb. fél cm vastagon maradjon krumpli a héjában.
  3. A kikanalazott krumplit sóval, borssal ízesítjük, majd a tejföllel simára kikeverjük.
  4. Villával visszatöltjük a krumplimasszát a héjakba, és megszórjuk reszelt sajttal. Visszatoljuk a sütőbe, míg a sajt megpirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 17067
  • Feltöltés dátuma: 2018. november 29.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon mutatós köret lesz az egyszerű krumpliból. Ünnepi asztalra kiváló!

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?