r
Nosalty Logó

Toad in the hole - kolbász tésztában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bankob
Toad in the hole - kolbász tésztában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
sörös
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Szósz

Összesen 661 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Szósz

Összesen 3965 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Szósz

Összesen 143 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.2 g

Zsír

  • Összesen
    44.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1953.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    1440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 661 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.3 g

Zsír

  • Összesen
    265 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    100 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    1115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11718.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    882 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1729 mg
  • Nátrium
    8641 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.2 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1059 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    599 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    391 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    976 mg
  • Retinol - A vitamin:
    592 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1032 micro
Összesen 3965 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    425.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Tészta

Szósz

Elkészítés

Tészta

  1. Előmelegítjük a sütőt 190 fokra légkeverésen. Keverőtálba ütjük a tojásokat, és kézi habverővel felverjük. A tejet hozzáöntjük, és simára keverjük, mehet bele a liszt és a sütőpor, azzal is keverünk egyet. Egy kanál mustárt teszünk hozzá, sózzuk, elkeverjük, és félretesszük.
  2. Egy kisebb tepsibe vagy jénaiba annyi olajat öntünk, hogy befedje az alját. Rátesszük a kolbászt, és 10 percig sütjük az előmelegített sütőben. Kivesszük, és rátesszük a zsályát (lehet rá tenni rozmaringot is pluszban), aztán ráöntjük a felvert masszát. Visszatesszük, és 18-20 percig sütjük, amíg fel nem jön, és szépen barnára pirul.

Szósz

  1. Amíg a tésztás kolbász sül, elkészítjük a szószt. Egy edényben vajat és olajat hevítünk, rátesszük a felszeletelt (vagy apróra vágott) hagymát, és 5 perc alatt üvegesre dinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és még 5 percig együtt pároljuk.
  3. Mehet rá a liszt, és majdnem mindjárt utána egy kis sör, a worcestershire szósz, pár perc után pedig az alaplé is. Sózzuk, a cukorral édesítjük, és mártás sűrűségűre főzzük. Kb. egy időben fog elkészülni a kolbászokkal.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 595
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Toad in the hole - kolbász tésztában
bankob 1 recept

Nagyon gyorsan készen van (kb. 1 óra). Magyarul ez egy sült kolbász tésztában sütve, pontosabban yorkshire pudingban. Rendkívül laktató.

Hozzávalók

Tészta

Szósz

Címlapról ajánljuk

További cikkek