Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes fusilli

Tejszínes fusilli
Tejszínes fusilli
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Isteni kombináció.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát típustól függően 7-10 perc alatt al dentére főzzük.
  2. Eközben egy nagyobb serpenyőben olívaolajon lepirítjuk a csíkozott baconszalonnát. Majd beledobjuk a csíkozott aszalt paradicsomot, zúzott fokhagymát, összetépkedett spenótot.
  3. A spenót fél perc alatt össze is esik, ennél tovább ne is várjunk, mert a fokhagyma megég: öntsük fel a tejszínnel az elegyet. Ízesítsük sóval, borssal, és merjük rá a főtt tésztát kevés főzővíz kíséretében.
  4. Egy kis marék reszelt parmezánt elkeverve további 1 percig együtt főzzük az egészet, majd tálalhatunk is. Még egy kis parmezánnal meghintve szuper.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 13 247
elküldve: 1
receptkönyvben: 104
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótos fusilli

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

764
fusilli tészta 50 dkg
spenót 15 dkg
fokhagyma 1 gerezd
bacon 4 szelet
olívaolaj 4 ek
szárított paradicsom 5 db
habtejszín 1 dl
parmezán sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint