Habtejszín

A kihűlt tej tetejéről lefölözött zsírréteg a friss tejszín, mely 30-40% zsiradékot tartalmaz.. A habtejszínt édességek és tejszínhab készítéséhez használjuk, de a főzéshez is tökéletes. A tejszínhab, lehűtött egyharmad rész tej és 35-40% zsírtartalmú habtejszín kétszeres térfogatú habbá felverésével állítható elő.
Bármikor.
Hűtőben.
Veganuár alkalmából összegyűjtöttük a legfigyelemreméltóbb vegán éttermeket, melyeket még azoknak is érdemes kipróbálniuk, akik még nem kötelezték el magukat a növényi étrend mellett.
Masszi- Rigó CsillaTe is tartod a veganuárt? Már túl vagyunk a kihívás felén, így jól jön egy kis extra melegség, amikben segítségedre lesznek ezek a fantasztikus levesek!
NosaltyA keddünk egy különleges, keleties vegán levessel indul, amit könnyed, diétás csirkés fogás követ, a zárás pedig felkészülés a farsangi fánkszezonra - mini cukiságokkal!
NosaltyVannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!
A jó reklámok szlogenjeit örökre megjegyezzük, sőt, néha még fel is használjuk őket. Ronda és finom, a legkisebb is számít... Te hány szlogent ismersz fel?
Sonkás-hagymás, nagyon sajtos vagy gombás tésztára vágysz? Esetleg a spenót nálad a nyerő. Akkor ezekkel a rakott változatokkal nem tudsz majd betelni!