Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-kecskesajtos pappardelle

Spenótos-kecskesajtos pappardelle
Spenótos-kecskesajtos pappardelle
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden bizonnyal az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb tavaszi tészta!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát bő sós vízben kifőzzük.
  2. A fokhagymát felaprítjuk, megfuttatjuk az olívaolajon, majd hozzáadjuk a spenótot, és összefonnyasztjuk.
  3. Beleöntünk egy fél decinyit a főzővízből, majd hozzáadjuk a kecskesajtot, sózzuk, borsozzuk, és elkeverjük. 1-2 perc alatt összerottyantjuk, majd belekeverjük kifőtt tésztát.
  4. Azonnal tálaljuk.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 34
össznézettség: 20 247
elküldve: 0
receptkönyvben: 70
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
951 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kecskesajtos-spenótos tészta

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

808
tészta 25 dkg
spenót 20 dkg
kecskesajt 10 dkg
olívaolaj 4 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint