r
Nosalty Logó

Szárnyashúsos hidegtál

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Friedrich Antal
Szárnyashúsos hidegtál
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
hidegkonyha
  • 19% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Szárnyasgalantin

Kacsamájhabos töltött tojás

Baconba göngyölt csirkemáj

Csirkemell csíkok szezámos bundában

Hidegtál összeállítása

Összesen 640 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Szárnyasgalantin

Kacsamájhabos töltött tojás

Baconba göngyölt csirkemáj

Csirkemell csíkok szezámos bundában

Hidegtál összeállítása

Összesen 3833 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Szárnyasgalantin

Kacsamájhabos töltött tojás

Baconba göngyölt csirkemáj

Csirkemell csíkok szezámos bundában

Hidegtál összeállítása

Összesen 152 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.4 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    481 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1599.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    587 mg
  • Nátrium
    724 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2999 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    343 micro
  • Kolin:
    262 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2964 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    409 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    10 micro
  • Lut-zea
    250 micro
Összesen 640 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    374.5 g

Zsír

  • Összesen
    174.3 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    2883 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9596.5 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    520 mg
  • Kálcium
    689 mg
  • Vas
    65 mg
  • Magnézium
    417 mg
  • Foszfor
    3522 mg
  • Nátrium
    4344 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1210.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17997 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    88 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    98 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2057 micro
  • Kolin:
    1573 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17781 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    2452 micro
  • β-crypt
    244 micro
  • Likopin
    60 micro
  • Lut-zea
    1500 micro
Összesen 3833 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    381.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    716 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    707 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 152 Kcal

Hozzávalók

Szárnyasgalantin

Kacsamájhabos töltött tojás

Baconba göngyölt csirkemáj

Csirkemell csíkok szezámos bundában

Hidegtál összeállítása

Elkészítés

Szárnyasgalantin

  1. A pulykamellet vékony szeletre nyitjuk, és klopfoljuk. Fűszerezzük, sózzuk.
  2. A darált húst fűszerezzük, a zselatin felét belekeverjük, az apróra vágott paprikával és fekete szezámmaggal összekeverjük.
  3. A pulykamellre ráhelyezzük a beáztatott algalapot, szórjuk a zselatinnal, és egyenletesen elterítjük a darált húst. Szorosan felgöngyöljük alufóliába.
  4. Sütőben, vízgőzben 30 perc alatt 160 fokon készre pároljuk.
  5. Ha kész kivesszük, és kihűtjük, vékonyra szeleteljük.

Kacsamájhabos töltött tojás

  1. A kacsamájat borsozzuk, és olívaolajon megsütjük.
  2. A tojásokat megfőzzük, és kettévágjuk. A tojássárgáját a sült májjal ledaráljuk.
  3. Besamelt készítünk, és a darált májjal egyneművé keverjük a fűszerekkel. Besamel mártás: vajat olvasszunk meg, erre tegyünk lisztet. Kicsit megpirítjuk, majd hozzáöntjük a tejet, és habverő segítségével csomómentesre keverjük. Sózzuk.
  4. A töltelékkel megtöltjük a tojásokat.

Baconba göngyölt csirkemáj

  1. A májat kis darabokra vágjuk, fűszerezzük, és a baconba göngyöljük.
  2. Sütőben megsütjük.

Csirkemell csíkok szezámos bundában

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, fűszerezzük, és szezámmagos panírban kisütjük.

Hidegtál összeállítása

  1. A pulykamell sonkát szeleteljük.
  2. A kész alapanyagokat ízlésesen tálra rakjuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 20281
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 27.

Ajánló

Baráti összejövetelekre remek ötlet.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Szárnyashúsos hidegtál
Friedrich Antal 76 recept

Hidegkonyha mindig is a kedvencem volt, van, lesz. Ez az egyik összeállításom.

Hozzászólások

Hozzávalók

Szárnyasgalantin

Kacsamájhabos töltött tojás

Baconba göngyölt csirkemáj

Csirkemell csíkok szezámos bundában

Hidegtál összeállítása

Címlapról ajánljuk

További cikkek