Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A darálthús a legváltozatosabban elkészíthető hús alapanyag a konyhában. A neve rejti, hogyan készül: húsdarálóban ledarált hús. A darált pulykahús, ill. darált szárnyashús a legsoványabb a húsok közül és leginkább pulykacombból készítik. A darált pulykahúsból is készíthető fasírozott, valamint jól harmonizál az összes klasszikus rakott, zöldséges étellel.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

 
Hűtőben, ill. mélyhűtve; bár a baktériumok gyors szaporodása miatt, célszerűbb frissen, rövid időn belül felhasználni.

Darált pulykahús alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!