Darált pulykahús

Darált pulykahús

Leírás

A darálthús a legváltozatosabban elkészíthető hús alapanyag a konyhában. A neve rejti, hogyan készül: húsdarálóban ledarált hús. A darált pulykahús, ill. darált szárnyashús a legsoványabb a húsok közül és leginkább pulykacombból készítik. A darált pulykahúsból is készíthető fasírozott, valamint jól harmonizál az összes klasszikus rakott, zöldséges étellel.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

; Hűtőben, ill. mélyhűtve; bár a baktériumok gyors szaporodása miatt, célszerűbb frissen, rövid időn belül felhasználni.

262 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.