Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült doráda berlini burgonyasalátával

Sült doráda berlini burgonyasalátával
Sült doráda berlini burgonyasalátával
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyre több üzletben kapható ez a halfajta. Erős és nagy szálkái vannak, de éppen ez az, ami miatt könnyen fogyasztható.

hozzávalók / 2 adag

Burgonyasaláta

Sült hal

Szólj hozzá!

elkészítés

Burgonyasaláta

  1. A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük.
  2. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel.
  3. Keverjük össze a többi hozzávalóval.

Sült hal

  1. A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan.
  2. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
  3. Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 935
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sajtospiritos

Mióta szakács: 2014.06.10.
57 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült hal burgonyasalátával, sült doráda krumplisalátával, sült hal hagymás-almás krumplisalátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1470
burgonya 1 kg
1 ek
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál
újhagyma 2 közepes db
alma 1 közepes db
kovászos uborka lé 1 dl
olívaolaj 3 ek
mustár 1 teáskanál
cukor 2 teáskanál
almaecet 2 ek
tökmagolaj 1 ek
hal 600 g
1 teáskanál
bors 1 kávéskanál
rozmaring 2 szál
citrom 1 db
napraforgó olaj 2 dl