r
Nosalty Logó

Sült afrikai harcsa párolt vegyes zöldségekkel

Szekeres Lajosné Klári
Sült afrikai harcsa párolt vegyes zöldségekkel
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

862
Kalória
46.6g
Fehérje
35.5g
Szénhidrát
58.7g
Zsír
418.7g
Víz
137.5g
Koleszterin
10.4g
Élelmi rost
762.6mg
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 862 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3444 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 153 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.6 g

Zsír

  • Összesen
    58.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1254.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    663 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    418.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    635 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 862 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    186.5 g

Zsír

  • Összesen
    234.7 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    75 g
  • Koleszterin
    550 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5019.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    362 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    440 mg
  • Foszfor
    2652 mg
  • Nátrium
    1453 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    142 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

Víz

  • Összesen
    1674.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2541 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    78 mg
  • C vitamin:
    109 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    406 micro
  • Kolin:
    655 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 3444 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    223.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    74.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 153 kcal

Elkészítés

  1. A halat tetszés szerinti darabokra felvágjuk, sózzuk, borsozzuk állni hagyjuk. A felkockázott hagymát 2 evőkanál olajon megdinszteljük, majd ráöntjük a zöldségkeveréket sózzuk, borsozzuk, ízesítjük oregánóval, és kakukkfűvel megpároljuk.
  2. Addig pároljuk, hogy a víz ne maradjon alatta, kicsit lesütjük roppanós állagú legyen a textúrájára, ne pépes. Amíg párlojuk a zöldségeket, addig forró olajban kisütjük a halszeleteket ropogós pirosra ,de csak akkor sikerül, ha az olaj forró. Együtt tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 12 p

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek