r
Nosalty Logó

Stefánia vagdalt 7.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Stefánia vagdalt 7.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
205 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 534 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2127 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 132 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    27.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    358 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1361.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    536 mg
  • Nátrium
    440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    259.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    493 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    308 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    1249 micro
  • β-karotin
    3271 micro
  • β-crypt
    70 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    657 micro
Összesen 534 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    173.1 g

Zsír

  • Összesen
    109.1 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1433 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5445.3 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    226 mg
  • Kálcium
    1024 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    257 mg
  • Foszfor
    2146 mg
  • Nátrium
    1760 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.8 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1039.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1973 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    341 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    302 micro
  • Kolin:
    1231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    665 micro
  • α-karotin
    4995 micro
  • β-karotin
    13085 micro
  • β-crypt
    281 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2627 micro
Összesen 2127 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    308 micro
  • β-karotin
    806 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 132 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barna kenyeret a sütőben ropogósra pirítjuk.
  2. Közben a vöröshagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk olíva olajon, majd a tűzről lehúzva összekeverjük a pirospaprikákkal, sóval, borssal és az apróra felkockázott fokhagymával.
  3. Egy nagy tálba helyezzük a két pirítóst, ráöntjük a tejet, majd jól összenyomkodjuk. (Így nem elázott cafatokat kapunk)
  4. Hozzáadjuk a nyers tojást, a sertéshúst, a mustárt, tormát, valamint belereszeljük a zöldségeket is.
  5. Ezután összekeverjük a hagymával, majd kézzel egyenletesen összedolgozzuk a hozzávalókat.
  6. Alulra egy vékonyabb réteg kerül, erre helyezzük a kaliforniai paprika szeleteket, a sajtot és a félbe vágott főtt tojásokat is, majd betakarjuk egy újabb húsos réteggel.
  7. Lefedjük alufóliával, 45 percig így sütjük, majd újabb 15 percig alufólia nélkül.
  • Sütés hőfoka: 205 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 12495
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 15.

Ajánló

Mi friss, ropogós borsófőzelékkel szeretjük a legjobban.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

100% siker. Azért szeretjük, mert szaftos, nem száraz, és a paprika és a sajt különleges ízt ad neki.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek