r
Nosalty Logó

Sertéslapocka kínai módra spagettivel

Éva-Anyóca
Sertéslapocka kínai módra spagettivel
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

1180
Kalória
65.5g
Fehérje
155.1g
Szénhidrát
34g
Zsír
1368.9g
Víz
113.6g
Koleszterin
19.5g
Élelmi rost
26g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 1180 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 5898 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 71 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3373.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    336 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    285 mg
  • Foszfor
    838 mg
  • Nátrium
    1759 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    155.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    1368.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    599 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    260 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 1180 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    327.4 g

Zsír

  • Összesen
    170.1 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    568 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16867.8 g
  • Cink
    49 mg
  • Szelén
    628 mg
  • Kálcium
    1678 mg
  • Vas
    81 mg
  • Magnézium
    1424 mg
  • Foszfor
    4192 mg
  • Nátrium
    8793 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    14 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    775.3 g
  • Cukor
    130 mg
  • Élelmi rost
    97 mg

Víz

  • Összesen
    6844.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    560 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    78 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2995 micro
  • Kolin:
    925 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1298 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 5898 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    81.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    828 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 71 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst mossuk, felszárítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
  2. A hagymákat tisztítjuk és kockára vágjuk, illetve áttörjük.
  3. Egy tálban a hússzeleteket, a hagymákat, a szeletelt gombát, a paradicsomlevet, és az összes fűszert összekeverjük, és hagyjuk legalább húsz percig állni.
  4. Ekkor a végén kerül bele a fehérbab konzerv (levét leöntve!), óvatosan elkeverjük.
  5. Nagy ovális szedőkanállal a sütőzacskóba tesszük át, lezárjuk, beletesszük a tepsibe, a tetején 4-5 lyukat szúrunk fogpiszkálóval.
  6. Betesszük a sütő középső rácsára, a sütő kb. 160-170 fok legyen, és megsütjük-pároljuk. Látjuk, érezzük az illatát, majd ezután kikapcsoljuk, de benn hagyjuk a sütőben, hogy melegen tartsa.
  7. Lobogó sós-olajos vízben az előírás szerint kifőzzük a spagettit, lecsepegtetjük, és tálba szedjük, melegen tartva.
  8. Egy tálba öntjük ki a zacskóból a szószos húst, majd pedig tányéron tálaljuk a spagettivel, és megszórjuk szezámmaggal, kínáljunk hozzá házi savanyú uborkát.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Főzés ideje: 8 p
  • Sütés ideje: 55 p
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 40x30x8

Szerettem volna a sertéslapockát is kipróbálni kínai ízekkel, és a gyors és szaftosságot is meghagyó sütőzacskós módon. Sikerült, finom lett, a családnak ízlett.:-))

További receptek

Csípős tatár beefsteak

A tatárbeefsteak az egyik legelegánsabb előétel, ami az ünnepi asztalra kerülhet. Bár egyesek visszakoznak tőle a nyers hús miatt, bárki könnyedén meggyőzhető lesz, ha megkóstolja... ...

Nosalty

Konfitált karaj

Egy jó sülthúsrecept rengeteg alkalommal jól jöhet, és konfitálni ugyan nem szoktunk minden nap nekiállni, tartani azonban még a kezdő szakácsoknak sem kell tőle. Ráadásul igazi ...

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...