Gombakonzerv

Leírás

Üvegben vagy konzervdobozban kapható konyhakész termék, amely egészben vagy szeletelve tartalmazza a gombafejeket, lében eltéve.

Gombakonzerv
32
Kalória
3.8g
Fehérje
4.6g
Szénhidrát
0.7g
Zsír
89.9g
Víz
-
Koleszterin
2.5g
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Gombakonzerv

fehérjetartalom

3.83 g

zsírtartalom

0.364 g

szénhidráttartalom

4.64 g

víztartalom

89.88 g

gramm gombakonzerv?

Top ásványi anyagok

Nátrium

384 mg

Foszfor

61 mg

Kalcium

10 mg

Magnézium

7 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.014 g

Pantoténsav - B5 vitamin

0.412 mg

Niacin - B3 vitamin

0.224 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.07 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3.83 g

Zsír

telített zsírsav

0.089 g

egyszeresen telített zsírsav

0.012 g

többszörösen telített zsírsav

0.263 g

ásványi anyagok

Kalcium

10 mg

Vas

1.43 mg

Magnézium

7 mg

Foszfor

61 mg

Nátrium

384 mg

Cink

0.67 mg

Réz

0.133 mg

Mangán

0.098 mg

Szelén

15.2 µg

szénhidrát

rost

2.5 g

víz

89.88 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.013 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.07 mg

Niacin - B3 vitamin

0.224 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.412 mg

Folát

38 µg

B6 vitamin

0.014 g

205 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek