Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szecsuáni csirke Mayathia konyhájából

Szecsuáni csirke Mayathia konyhájából
Szecsuáni csirke Mayathia konyhájából
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük az otthon készült kínai ételeket. Ez az étel is kis próbálkozás.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Wok-ban pirítsuk meg az előzőleg felszeletelt, sózott és borsozott csirkemellet.
  2. Tegyük félre, majd az összevágott zöldségeket is pirítsuk meg, fűszerezzük, majd a paradicsomlével, limelével, szójaszósszal és 3 dl vízzel főzzük össze.
  3. A keményítőt keverjük el egy kis vízzel, és adjuk a zöldségekhez. Keverjük bele a húst, és egyszer forraljuk össze. Illatos burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 303
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kínai csirkemell, szecsuáni csirkemell, kínai fűszeres csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

252
csirkemell filé 70 dkg
újhagyma 3 közepes db
káposzta 15 dkg
sárgarépa 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
kínai ötfűszer-keverék 0 ízlés szerint
szójaszósz 3 teáskanál
paradicsomlé 1 dl
étkezési keményítő 1 evőkanál
limelé 1 lime-ból nyert
víz 3 dl