Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai pulykamell

Kínai pulykamell
Kínai pulykamell
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anno ez volt a legelső kínai étel amit kipróbáltam, azóta is számtalan követte.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A mártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karikára vágott hagymát az olajban üvegesre pirítjuk, rátesszük a vékony csíkokra vágott húst, és kevergetve megpirítjuk.
  2. Ezután beletesszük a zöldségeket, a sárgarépát gyufaszálnyira vágjuk, a zöldbabot is kicsit hosszabbra vágjuk, mint a főzeléknél szokás. (Télen a zöldbab és a borsó mirelit is lehet.)
  3. Egy rövid ideig együtt pirítjuk, majd az elkészített mártással megöntözve fedő alatt puhára pároljuk. Rizzsel tálaljuk. Az elkészítéséhez wokot használtam.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 6 270
elküldve: 5
receptkönyvben: 81
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
455 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: wok receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

wokban párolt pulykamell, pulykamell kínai mártással, kínai zöldséges pulykamell

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

379
pulykamell 60 dkg
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes fej
zöldbab 20 dkg
zöldborsó 20 dkg
sárgarépa 2 db
vörösbor 1.5 dl
worcestershire-szósz 3 csepp
szójaszósz 50 ml
étkezési keményítő 0.5 evőkanál
0 ízlés szerint
gyömbérpor 0 ízlés szerint