r
Nosalty Logó

Répatorta-muffin mascarponés krémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dávid
Répatorta-muffin mascarponés krémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
185 °C
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 501 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4003 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 277 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    31.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    343 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    774 micro
  • β-karotin
    1874 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    144 micro
Összesen 501 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    73.2 g

Zsír

  • Összesen
    255.2 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    742 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2567.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    703 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    988 mg
  • Nátrium
    503 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    351.1 g
  • Cukor
    162 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    370.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2744 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    114 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1237 micro
  • α-karotin
    6189 micro
  • β-karotin
    14995 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1150 micro
Összesen 4003 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    427 micro
  • β-karotin
    1033 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 277 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A száraz hozzávalókat egy tálban alaposan elkeverjük, majd félretesszük.
  2. A vajat felolvasztjuk, majd elkeverjük a felvert tojásokkal, és a tejjel együtt a száraz anyagokhoz adjuk. Addig dolgozzuk robotgéppel, amíg csomómentes nem lesz a tészta. Ha túl sűrű lenne, adjunk hozzá kevés tejet.
  3. A sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük és hozzáforgatjuk a tésztához.
  4. A muffinpapírok megtöltjük a masszával, majd 185 fokos sütőben 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
  5. Díszítés előtt hagyjuk őket teljesen kihűlni!

A krémhez

  1. A hideg tejszínt habbá verjük.
  2. A mascarponét kikeverjük a cukorral és a narancsvirágvízzel, majd több részletben beleforgatjuk a tejszínhabot.
  3. Habzsákba töltve feldíszítjük vele a muffinokat.
  • Sütés hőfoka: 185 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 216
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 13875
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha könnyen szeretnél látványos édességet kreálni húsvétkor, akkor ez lesz a te recepted!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek