Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta-muffin mascarponés krémmel

Répatorta-muffin mascarponés krémmel
Répatorta-muffin mascarponés krémmel
gyors recept | szponzorált tartalom
60 perc / előkészület: 25 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha könnyen szeretnél látványos édességet kreálni húsvétkor, akkor ez lesz a te recepted!

hozzávalók / 8 adag

A tésztához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

A tésztához

  1. A száraz hozzávalókat egy tálban alaposan elkeverjük, majd félretesszük.
  2. A vajat felolvasztjuk, majd elkeverjük a felvert tojásokkal, és a tejjel együtt a száraz anyagokhoz adjuk. Addig dolgozzuk robotgéppel, amíg csomómentes nem lesz a tészta. Ha túl sűrű lenne, adjunk hozzá kevés tejet.
  3. A sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük és hozzáforgatjuk a tésztához.
  4. A muffinpapírok megtöltjük a masszával, majd 185 fokos sütőben 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
  5. Díszítés előtt hagyjuk őket teljesen kihűlni!

A krémhez

  1. A hideg tejszínt habbá verjük.
  2. A mascarponét kikeverjük a cukorral és a narancsvirágvízzel, majd több részletben beleforgatjuk a tejszínhabot.
  3. Habzsákba töltve feldíszítjük vele a muffinokat.
  • sütési hőfok: 185°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 35
össznézettség: 2 710
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kárai Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
353 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
alkalom: húsvét
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

répatorta cupcake

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

501
finomliszt 150 g
zabpehelyliszt 100 g
nádcukor 120 g
szódabikarbóna 0.5 teáskanál
sütőpor 1 teáskanál
fahéj 0 ízlés szerint
gyömbér 0 ízlés szerint
vaj 100 g
tojás 2 db
tej 2.5 dl
sárgarépa 200 g
habtejszín 150 ml
mascarpone 250 g
porcukor 3 ek
narancsvirágvíz 0.5 teáskanál