r
Nosalty Logó

Répatorta aszalt gyümölcsökkel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Honey57
Répatorta aszalt gyümölcsökkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 987 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 11841 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 312 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    51.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.2 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    696 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    2645 micro
  • β-karotin
    6376 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    319 micro
Összesen 987 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    151.7 g

Zsír

  • Összesen
    620.4 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    226 g
  • Koleszterin
    828 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6161.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    1047 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    797 mg
  • Foszfor
    2283 mg
  • Nátrium
    1791 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1489.9 g
  • Cukor
    1096 mg
  • Élelmi rost
    82 mg

VÍZ

  • Összesen
    1102.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8352 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    100 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    323 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    650 micro
  • Kolin:
    838 mg
  • Retinol - A vitamin:
    645 micro
  • α-karotin
    31735 micro
  • β-karotin
    76509 micro
  • β-crypt
    299 micro
  • Likopin
    9 micro
  • Lut-zea
    3824 micro
Összesen 11841 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    219 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    834 micro
  • β-karotin
    2010 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 312 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a száraz belevalókat jól összedolgozzuk, aztán belekeverjük a nedves elemeket, egyiket a másik után. (Közben nem kell kevergetni, majd ha már mind együtt van. Nem kell aggódni, nem lesz csomós.)
  2. Utána belekeverjük a diót, meg a szárított gyümölcsöket. Tepsibe öntjük. (Nem kell kikenni. Sütőpapír hasznos, de nem kötelező.)
  3. Előmelegített sütőben középmeleg lángon sütjük.
  4. A krémhez habverővel az összetevőit jól kikeverjük, aztán a KIHŰLT sütire kenjük.
  5. Tetszés szerint marcipánrépákkal díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x45x6
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 10990
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 17.

Ajánló

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szaftos, ízes süteményeket. Akár még tortát is készíthetünk belőle.

Receptkategóriák

Répatorta aszalt gyümölcsökkel
Honey57 1 recept

Ezt a sütit a lányom csinálta Karácsonyra. Először nem merte megmondani, hogy miből készült, mert félt, akkor senki nem eszi meg. Azóta rendszeresen megcsinálom, mert  mindenki nagyon szereti.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek