r
Nosalty Logó

Diós-mazsolás répatorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Diós-mazsolás répatorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 957 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 5744 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 339 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    49.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    404.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.2 g
  • Cukor
    92 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    1547 micro
  • β-karotin
    3701 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    202 micro
Összesen 957 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    61.2 g

Zsír

  • Összesen
    298.8 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    91 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2425.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    495 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    858 mg
  • Nátrium
    691 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    733.4 g
  • Cukor
    549 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    364.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2728 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    62 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    227 micro
  • Kolin:
    381 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    9284 micro
  • β-karotin
    22209 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1210 micro
Összesen 5744 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    143.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    549 micro
  • β-karotin
    1313 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 339 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. Egy magas falú formát kivajazunk, kilisztezünk.
  3. A tojásokat a cukorral felverjük.
  4. Hozzáadjuk az olajat,a sajtreszelőn lereszelt sárgarépát, a mazsolátés a diót.
  5. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel ésa szodabikarbónával, és több részletbenaz előzőekhezkeverjük.
  6. Tepsibe tesszük, és kb. 70 perc alatt megsütjük. Tűpróba!
  7. Megvárjuk, míg kihül.
  8. A tetejére a sajtkrémet elkészítjük:Habosra keverjüka krémsajtot és a vajat.
  9. Hozzáadjuk a vanília kivonatot, a cukrot és a narancs lereszelt héját.
  10. Elsimítjuk a kihűlt süteményen.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x25
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 319
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 41866
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 09.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Férjem kolléganőjétől kaptuk ezt a remek receptet. Kizárólag a nagyon édes ízek kedvelőinek ajánlom. Sajtkrém nélkül is nagyon finom, és úgy nem annyira édes.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek