Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns, halas toast kenyér

Pikáns, halas toast kenyér
Pikáns, halas toast kenyér
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A konzerves halakat fel szoktam javítani, ez az egyik változat a sok közül. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ha a masszához reszelt sajtot keverünk, készíthetjük melegszendvicsként is, de akkor a kenyeret előzőleg ne pirítsuk meg. Ez esetben a fokhagymát pépesítsük, és adjuk hozzá a halkrémhez. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Két tojást megfőzünk. A halat egy tálkában villával szétnyomkodjuk pépesre. Durvára tépkedjük a bazsalikom-leveleket, és a hajszálvékonyra szelt póréhagyma-karikákkal együtt összekeverjük a halmasszával, jól megborsozzuk, és ízlés szerint megsózzuk.
  2. A kenyereket aranyszínűre "tosztoljuk", bedörzsöljük a fokhagymával, megkenjük vajjal, és elosztjuk rajta a halas krémet. Tojás- és póréhagyma-karikákkal díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 785
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

paradicsomos halas szendvics, pirítós gazdagon

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

715
kenyér 4 szelet
olajos hal 200 g
póréhagyma 3 g
bazsalikom 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fokhagyma 0.5 gerezd
vaj 4 dkg
főtt tojás 2 db