Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres hagymás-gombás pirítós

Fűszeres hagymás-gombás pirítós
Fűszeres hagymás-gombás pirítós
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha valami tartalmas reggelire vágysz, íme...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egy forró gyümölcsteát vagy narancslét ajánlok mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben kis lángon elkezdjük dinsztelni olívaolajon a feldarabolt vörös- és lilahagymát a sóval, borssal és a cukorral együtt.
  2. Mikor már kezd barnulni, hozzáadjuk a fűszereket és a fokhagymát. (Ha friss gombából készítjük, akkor azt is ennél a fázisnál adjuk hozzá.) Teljesen karamellizáljuk, de vigyázzunk, hogy ne égjen oda!
  3. A konzerv gombaszeleteket a legvégén kell hozzáadni, melegítsük össze, és halmozzuk a toastok tetejére.
  4. Szórjuk meg egy kis cheddar vagy parmezán sajttal.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 010
elküldve: 0
receptkönyvben: 79
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

karamellizált hagymás pirítós, gombás pirítós, gombás toast, hagymás toast

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

186
gombakonzerv 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
lila hagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
rozmaring 1 szál
kakukkfű 1 szál
cheddar sajt 5 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
nádcukor 1 csipet
fekete bors 0 ízlés szerint
toast kenyér 4 szelet