r
Nosalty Logó

Paradicsomos-darált húsos quiche

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Paradicsomos-darált húsos quiche
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
225 °C
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pizzatésztához

Továbbá

Összesen 946 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pizzatésztához

Továbbá

Összesen 1888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pizzatésztához

Továbbá

Összesen 176 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    41.5 g

Zsír

  • Összesen
    47 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    313 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1519.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    462 mg
  • Nátrium
    826 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    314.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    449 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    386 micro
Összesen 946 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    83.1 g

Zsír

  • Összesen
    94 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    625 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3039.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    924 mg
  • Nátrium
    1653 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    629 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    239 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    237 micro
  • Kolin:
    500 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    899 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    772 micro
Összesen 1888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    481 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 176 kcal

Hozzávalók

A pizzatésztához

Továbbá

Elkészítés

A pizzatésztához

  1. A lisztet elkeverjükaz élesztővel, sóval és cukorral. Hozzáadjuk a vizet és az olajat, sima tésztává gyúrjuk. Letakarva kb. 30 percig kelesztjük.

Továbbá

  1. Az olajban a darált húst megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a kettévágott paradicsomokat, további 5 percig sütjük. Sóval, borssal, olasz fűszerkeverékkel ízesítjük. Hűlni hagyjuk.
  2. A creme fraiche-t elkeverjük a tojásokkal, sóval, és szerecsendióval fűszerezzük.
  3. Egy 20 cm-es quiche formát vajjal kikenünk.
  4. A pizzatésztát vékonyra kinyújtjuk (kb. 30 cm átmérő), kibéleljük vele a quiche formát. Elosztjuk rajtaa paradicsomos-darált húsos keveréket, majd ráöntjük a tojásos-creme fraiche-t.
  5. 225 fokra előmelegített sütőbe toljuk (a legalsó sínre), és kb. 25-30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 225 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 139
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 14142
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kihűlt paradicsomos-darált húshoz keverhetünk 75-100 g reszelt sajtot is. Tálalás előtt szórjuk meg metélőhagymával.

Hozzávalók

A pizzatésztához

Továbbá

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...