r
Nosalty Logó

Nyúlcomb irdalt burgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Friedrich Antal
Nyúlcomb irdalt burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Nyúlcomb fűszeresen sütve

Irdalt burgonya

Tavaszi friss saláta

Összesen 1332 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Nyúlcomb fűszeresen sütve

Irdalt burgonya

Tavaszi friss saláta

Összesen 5313 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Nyúlcomb fűszeresen sütve

Irdalt burgonya

Tavaszi friss saláta

Összesen 141 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63 g

Zsír

  • Összesen
    85.7 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4372.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    834 mg
  • Nátrium
    3063 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    603.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    127 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1599 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1081 micro
Összesen 1332 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    252.1 g

Zsír

  • Összesen
    342.9 g
  • Telített zsírsav
    122 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    151 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    750 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    17489 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    261 mg
  • Kálcium
    896 mg
  • Vas
    42 mg
  • Magnézium
    668 mg
  • Foszfor
    3335 mg
  • Nátrium
    12252 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    275.9 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    2415.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    539 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    73 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    385 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    424 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    97 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    509 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6395 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    4325 micro
Összesen 5313 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    323 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 141 Kcal

Hozzávalók

Nyúlcomb fűszeresen sütve

Irdalt burgonya

Tavaszi friss saláta

Elkészítés

Nyúlcomb fűszeresen sütve

  1. A nyúlcombokat fokhagymával megtűzdeljük.
  2. A fűszereket összekeverjük sóval, és a combokat bedörzsöljük vele. A vöröshagymát cikkekre vágjuk.
  3. Tepsibe rakjuk a combokat, hagymát, fehérbort és a kókuszzsírt aláöntjük, szalonnával beborítjuk. Alufóliával betakarjuk a tepsit, és 150 fokon, 50 percig sütjük.
  4. 50 perc után a fóliát leszedjük, meglocsoljuk a hússzafttal a combokat, és még 20 percig sütjük 180 fokon, addig amíg vajpuha nem lesz. Húsvillával ellenőrizzük a puhaságát.

Irdalt burgonya

  1. A burgonyából azonos, öklömnyi darabokat válasszunk.
  2. Pucoljuk meg, és fél cm-ként vágjuk be 3/4-ig a burgonyákat, így beirdaljuk.
  3. A fűszereket az olajjal keverjük el. A burgonyákat kenjük be a fűszeres olajjal, a beirdalt szeletek közé is kenjük be.
  4. A 180 fokon, 20 perc alatt süsük meg. A nyúllal egy időben célszerű sütni.

Tavaszi friss saláta

  1. A salátakeverékbe keverjük bele a hajszálvékonyra vágott hónapos retket.
  2. Az olajba keverjük bele a fűszereket és a citrom levét.
  3. Keverjük össze a salátával a dresszinget.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35x22x6
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4446
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 27.

Ajánló

Tavaszra, húsvétra, grill partyra.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nyúlcomb irdalt burgonyával
Friedrich Antal 76 recept

Kedvenc ételem a nyúl, tűzdelve, sütve fűszeresen.

Hozzávalók

Nyúlcomb fűszeresen sütve

Irdalt burgonya

Tavaszi friss saláta

Címlapról ajánljuk

További cikkek