Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyúlcomb almával, gyömbérrel

Nyúlcomb almával, gyömbérrel
Nyúlcomb almával, gyömbérrel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mustakissa borsos-citromos zöldspárgáját akartam elkészíteni ebédre, ehhez találtam ki ezt a nagyon könnyű nyúlcombot. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Természetesen a nyúlcombra öntött rozéból még maradt az üvegben az ebédhez. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyúlcombokat borsozzuk, sózzuk. Az olívaolajon mindkét oldalukat egy serpenyőben kicsit megpirítjuk.
  2. Ráhalmozzuk a nagyon vékony szeletekre vágott almát, a hagymakarikákat, a gyömbérszeleteket és a fokhagymát, hiszen az nem maradhat ki semmiből.
  3. Aláöntünk egy kevés (kb. 1 dl) bort, lefedjük, és nagyon kis lángon puhára dinszteljük.
  4. Közben elkészül a sütőben a zöldspárga. Bulgur volt még mellé a köret, amibe belekevertem egy kevés kis darabokra vágott és megpirított cukkinit és vöröshagymát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 295
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
259 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párolt nyúl

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

524
nyúlcomb 50 dkg
alma 1 közepes db
gyömbér 3 cm
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 2 ek
rosé 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint