r
Nosalty Logó

Miso ramen

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
vegita047
Miso ramen
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1094 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 4369 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 162 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6404.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    344 mg
  • Nátrium
    5774 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    187.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    361.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    149 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    464 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1107 micro
Összesen 1094 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    137.8 g

Zsír

  • Összesen
    90.3 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    25616.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    546 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    450 mg
  • Foszfor
    1378 mg
  • Nátrium
    23095 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    750.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    1446.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    554 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    598 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    429 micro
  • Kolin:
    202 mg
  • Retinol - A vitamin:
    390 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1855 micro
  • β-crypt
    230 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4428 micro
Összesen 4369 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    955.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    862 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 162 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük a levesalapot, két leveskockát felöntünk 8 dl vízzel, félrerakjuk.
  2. A vajon elkezdjük pirítani a rákot, mikor pirul, petrezselyemmel megszórjuk, sózzuk. Mikor a rák megpirult, felöntjük a húslevessel, és felforraljuk.
  3. Kihalásszuk a rákokat a levesből, félretesszük.
  4. Egy wokban szezámolajon hagymát pirítunk, majd mikor már üveges, hozzáadjuk a misot, a szójaszószt, és felöntjük a húslevessel, felforraljuk.
  5. Én kész udon tésztát vettem, amit nem kellett főzni, csak a forró levesbe tenni.
  6. A végén mély tányérba szedjük, a tetejére rakjuk a rákot, a kukoricát és az újhagyma zöldjét.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 36
  • Össznézettség: 17815
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Miso ramen
vegita047 5 recept

Egyik kedvenc levesem, persze nem olyan, mint egy étteremben, de így is nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.