Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (3)

leírás

A japán konyhában használt ízesítő alapanyag, fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. Többféle színű és ízű miso kapható. Pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használatos.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után légmentesen lezárva, hűtőben tartandó.

Miso alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Törölt Felhasználó
        Törölt Felhasználó Wed, 2009-03-04 14:00

        Sziasztok:-) Hol tudok misot venni. Tudnátok ajánlani valamit? Budapesten.

        köszi: Andrea

        Feldin
        Feldin Sat, 2009-10-31 18:17

         
        bármelyik bio boltban.
        ajánlom a koreai boltot a 29es busz vonalán a hegy tetején