r
Nosalty Logó

Milánói csirkemell-tekercs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Milánói csirkemell-tekercs
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1339 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4018 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 211 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.6 g

Zsír

  • Összesen
    101.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    351 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4009.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    809 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    1039 mg
  • Nátrium
    1954 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    415.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    436 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    121 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    222 mg
  • Retinol - A vitamin:
    396 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    484 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    15062 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 1339 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    250.8 g

Zsír

  • Összesen
    304.7 g
  • Telített zsírsav
    125 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    121 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1053 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12027.4 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    258 mg
  • Kálcium
    2428 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    335 mg
  • Foszfor
    3118 mg
  • Nátrium
    5861 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1245.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1309 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    362 mg
  • D vitamin:
    158 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    667 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1187 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1453 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    45185 micro
  • Lut-zea
    311 micro
Összesen 4018 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    632.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2377 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 211 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelletkettévágjuk, hogy két feletkapjunk. Majd olyan vékony szeletekre vágjuk fel, amilyenre csak tudjuk. Ha kész, befűszerezzük ízés szerint a felsorolt fűszerekből.
  2. Apró lyukó reszelőn reszeljük le az összes sajtot. Majd a csirkemell szeletekre szórjunk belőle, és csavarjuk fel őket szorosan. Végül csavarjuk be őket a baconszalonnába úgy, hogy egy kicsit összefogja őket.
  3. Egy magasabb falú serpenyőben melegítsük meg az olajat, majd tegyük bele óvatosan a baconos csirkemelleinket, és minden oldalát süssük meg.
  4. Ha kész, hőálló üvegtálba szedjük a husikat.
  5. Majd fogjuk a kockára vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát, és a maradék olajon megpároljuk egy kicsit őket. Rászórjuk a lisztet, és felöntjük a paradicsomlével, jól elkeverjük, beletesszük a cukrot, majd fűszerezzükezt is ízlés szerint. Kb. 5 percig főzzük.
  6. A paradicsomos masszát ráöntjük a hústekercsekre úgy hogy mindenhol befedje, és a maradék sajtot a tetejére szórjuk. Majd előmelegített sütőben 60 percig sütjük.
  7. Amíg sül, a köretet elkészíthetjük hozzá. Ez bármi lehet.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 138
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 9499
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tálalhatjuk párolt rizsel és tejföllel, mint itt is. Vagy makarónival.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek