r
Nosalty Logó

Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 555 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1110 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1674.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    280 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    774 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3500 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    417 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    325 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3115 micro
  • α-karotin
    120 micro
  • β-karotin
    4312 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    4382 micro
  • Lut-zea
    1348 micro
Összesen 555 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    43.9 g

Zsír

  • Összesen
    65.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3348.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    560 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    228 mg
  • Foszfor
    880 mg
  • Nátrium
    1547 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.8 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1113.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6999 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    834 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    650 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    498 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6230 micro
  • α-karotin
    240 micro
  • β-karotin
    8624 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    8765 micro
  • Lut-zea
    2695 micro
Összesen 1110 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    405 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    560 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    569 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat megskalpoljuk, a magházat eltávolítjuk. A csiperkegombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget aprítjuk. A hozzávalókat betesszük egy keverőtálba, fűszerezzük, hozzáadjuk a ketchupot, belevágjuk a chilit, összekeverjük.
  2. A paprikákat megtöltjük a raguval, mellétesszük a krumplikat, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá olajat, s betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 45 percig hőlégkeverésen sütjük.
  3. Lereszeljük a sajtot, felvágjuk a snidlinget, felszeleteljük a paradicsomot.
  4. A sajtot rászórjuk a paprikákra, s grill fokozaton, 200 C fokon 10 percig sütjük.
  5. Tálaláskor szórunk a paprikákra és a krumplikra még snidlinget, s rakunk a tányérra paradicsomszeleteket, s rá snidlinget.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 376
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Kedvenceim a töltött ételek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...