Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika

Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika
Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika
65 perc / előkészület: 10 perc sütés: 55 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvenceim a töltött ételek.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikákat megskalpoljuk, a magházat eltávolítjuk. A csiperkegombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget aprítjuk. A hozzávalókat betesszük egy keverőtálba, fűszerezzük, hozzáadjuk a ketchupot, belevágjuk a chilit, összekeverjük.
  2. A paprikákat megtöltjük a raguval, mellétesszük a krumplikat, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá olajat, s betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 45 percig hőlégkeverésen sütjük.
  3. Lereszeljük a sajtot, felvágjuk a snidlinget, felszeleteljük a paradicsomot.
  4. A sajtot rászórjuk a paprikákra, s grill fokozaton, 200 C fokon 10 percig sütjük.
  5. Tálaláskor szórunk a paprikákra és a krumplikra még snidlinget, s rakunk a tányérra paradicsomszeleteket, s rá snidlinget.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 330
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika sajttal megszórva, velesült krumplival, töltött paprikák, paprika májkrémes raguval töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

542
piros kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
májkrém 15 dkg
csiperkegomba 1 nagy db
paradicsom 1 db
újhagyma 3 db
fokhagyma 3 gerezd
metélőhagyma 12 szál
chili 1 db
ketchup 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 kávéskanál
kakukkfű 1 teáskanál
olívaolaj 2 ek
sajt 3 dkg
burgonya 2 db
paradicsom 1 db
metélőhagyma 6 szál