r
Nosalty Logó

Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika

Hobbychef
Libamájkrémes zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

555
Kalória
22g
Fehérje
49.4g
Szénhidrát
32.8g
Zsír
556.7g
Víz
107g
Koleszterin
11.7g
Élelmi rost
15.3g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 555 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1110 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1674.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    280 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    774 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

Víz

  • Összesen
    556.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3500 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    417 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    325 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3115 micro
  • α-karotin
    120 micro
  • β-karotin
    4312 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    4382 micro
  • Lut-zea
    1348 micro
Összesen 555 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    43.9 g

Zsír

  • Összesen
    65.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3348.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    560 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    228 mg
  • Foszfor
    880 mg
  • Nátrium
    1547 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    98.8 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

Víz

  • Összesen
    1113.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6999 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    834 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    650 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    498 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6230 micro
  • α-karotin
    240 micro
  • β-karotin
    8624 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    8765 micro
  • Lut-zea
    2695 micro
Összesen 1110 kcal
  • 3% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    405 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    560 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    569 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 73 kcal

Elkészítés

  1. A paprikákat megskalpoljuk, a magházat eltávolítjuk. A csiperkegombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget aprítjuk. A hozzávalókat betesszük egy keverőtálba, fűszerezzük, hozzáadjuk a ketchupot, belevágjuk a chilit, összekeverjük.
  2. A paprikákat megtöltjük a raguval, mellétesszük a krumplikat, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá olajat, s betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 45 percig hőlégkeverésen sütjük.
  3. Lereszeljük a sajtot, felvágjuk a snidlinget, felszeleteljük a paradicsomot.
  4. A sajtot rászórjuk a paprikákra, s grill fokozaton, 200 C fokon 10 percig sütjük.
  5. Tálaláskor szórunk a paprikákra és a krumplikra még snidlinget, s rakunk a tányérra paradicsomszeleteket, s rá snidlinget.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 55 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Kedvenceim a töltött ételek.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...