r
Nosalty Logó

Kínai pirított tészta csirkével

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Nosalty
Kínai pirított tészta csirkével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 764 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1526 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 125 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    55.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2122.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    166 mg
  • Foszfor
    680 mg
  • Nátrium
    987 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    376.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    391 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    305 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    3882 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    808 micro
Összesen 764 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    111.1 g

Zsír

  • Összesen
    61.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4245 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    331 mg
  • Foszfor
    1359 mg
  • Nátrium
    1974 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    135.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    753.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    782 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    378 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    610 micro
  • Kolin:
    382 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    7764 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1615 micro
Összesen 1526 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    350.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    640 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 125 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A száraz, tojásos tésztát felöntjük annyi forró vízzel, amennyi ellepni, lefedjük, és állni hagyjuk 10 percig.
  2. Az olajat egy nagy serpenyőben vagy wokban felhevítjük, és ha már forró, beletesszük a csirkemellet. 3-4 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, az újhagymát és a chilit, és újabb 2-3 percig pirítjuk együtt.
  3. Hozzáadjuk a sárgarépát, 2-3 perc utána kelkáposztát, majd újabb 2-3 perc múlva a gombát.
  4. Beletesszük a leszűrt tésztát, átforgatjuk, és 3-4 perc múlva ráöntjük a szójaszószt, és belefacsarjuk egy lime levét.
  5. Korianderrel és szezámmaggal megszórva tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 1101
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 86
  • Össznézettség: 83145
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nem kell többé a büfébe menned, ha a kedvenc kínai tésztádra vágysz, egyszerűen elkészítheted otthon is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?