Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai ananászos marha

Kínai ananászos marha
Kínai ananászos marha
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gyorsaság volt a döntő, és hogy az utóbbi időben szárnyasok és hal volt a kínálat. Fontosnak tartom, hogy változatosan étkezzünk.

hozzávalók / 3 adag

A húshoz

A páchoz

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pác hozzávalóit összekeverjük, és a marhacsíkokat 3-4 órára hűtőbe téve bepácoljuk.
  2. Megforrósítunk 1 ek szezámolajat, megpirítjuk rajta az újhagyma csíkokat, hozzáadjuk az ananászt, és tovább pirítjuk erős tűzön. Mikor kezd puhulni, hozzáadjuk a marhacsíkokat, és tovább sütjük, míg a színük meg nem változik. (Vigyázzunk, hogy mindig süljön, ne párolódjon.) Gyakorlatilag el is készült.
  3. A rizst megpirítjuk az olajon, hozáadjuk a zöldségeket, sózzuk, felengedjük vízzel, és 10 perc alatt készre pároljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 453
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
fogyókúra: AB0 diéta – B vércsoport
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kínai marhacsíkok, ananászos marhahátszín, pácolt marhacsíkok ananásszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csato
csato Thu, 2012-11-29 19:04

Juj!!!!!!!!!!!!!!!!!Dög jó kaja!!!!!!!!!!!!!!!/na jó koriander nálam kilőve/de szoktam ilyet készíteni.Vagyis hasonlót.Az egyik kedvencem!!!!!!!!Üdv Csató

880
marha hátszín 50 dkg
szezámolaj 2 ek
újhagyma 4 db
ananász 30 dkg
szójaszósz 5 ek
barna cukor 2 ek
chiliszósz 2 ek
rizsborecet 1 ek
worcestershire-szósz 1 ek
kínai ötfűszer-keverék 1 teáskanál
koriander 0.5 csokor
gyömbér 2 cm
jázmin rizs 20 dkg
zöldségkeverék 50 dkg
napraforgó olaj 1 ek
1 kk