Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Thaiföldről származó hosszúszemű illatos rizsfajta, melyet elsősorban ázsiai ételekhez használnak.  Főzéskor a szemek egymáshoz tapadnak, így könnyű pálcikával fogyasztani. A hagyományos rizshez képest kevesebb idő kell a megfőzéséhez, illata és íze nagyon kellemes.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Jázmin rizs alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        giulio42
        giulio42 Wed, 2012-02-22 17:05

        Kedves szerkesztő!!
        Azért "ragadtam tollat", mert a képen valóban jázmin (basmati) rizs viszont nem Thaiföldről származik és nem tapad!!
        Épp ellenkezőleg!!
        Hosszúkás szemű (lásd a képen) És legjobb tudomásom szerint a Himalája lejtőin terem!!
        Tisztelettel: Tóth Gyula