r
Nosalty Logó

Kentucky csirke kukoricás bundában sütve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Kentucky csirke kukoricás bundában sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Csirke

Pác

Összesen 417 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Csirke

Pác

Összesen 1667 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Csirke

Pác

Összesen 157 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    643.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    310 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    124 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    190 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    341 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 417 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.7 g

Zsír

  • Összesen
    99.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2574 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    339 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    772 mg
  • Nátrium
    1239 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    495.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1399 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    310 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    762 micro
  • Kolin:
    405 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1363 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    302 micro
  • β-crypt
    112 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 1667 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    243.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 157 Kcal

Hozzávalók

Csirke

Pác

Elkészítés

Csirke

  1. A csirkeszárnyakat kettévágjuk az ízületnél.

Pác

  1. Összekeverjük egy mély tálban a hozzávalókat, és a pácba nyomkodjuk a csirkedarabokat.
  2. Hűtőben érleljük minimum 1 órát, de minél tovább áll benne, annál jobb.
  3. A kukoricapelyhet egy edényben szétnyomkodjuk az öklünkkel, hogy kisebb darabokra törjön.
  4. A pácot lecsepegtetjük a húsról, és beleforgatjuk a kukoricapehelybe.
  5. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. Ebbe fektetjük a bundázott szárnyakat, és mindegyik tetejére kevés vajat csipkedünk.
  6. 180 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 30 perc alatt piros ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 39x33
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 6875
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kentucky csirke kukoricás bundában sütve
Évi néni 1830 recept

Csirkeszárny volt az ebéd, amit csak akkor készíthetek, amikor a férjem nincs otthon, mert ő nem szereti. Fiam viszont annál jobban.

Hozzászólások

Hozzávalók

Csirke

Pác

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?