Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halérmék fűszeres kapormártásban

Halérmék fűszeres kapormártásban
Halérmék fűszeres kapormártásban
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept is egy régi Burdából származik, rendkívül egyszerű, aki szereti a halat és a kaprot, annak nagyon fog ízleni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeletekből összetekerve és összekötve érméket formálunk, citromlét csepegtetünk rá.
  2. Az érméket fűszerezzük, és forró zsiradékban mindkét oldalán aranybarnára sütjük.
  3. A hagymát felkockázzuk, a kaprot finomra vágjuk.
  4. Az érméket kivesszük a tepsiből, a hagymát és a bort a visszamaradt zsiradékba öntjük, 1 percig dinszteljük.
  5. A tejszínt és a kaprot hozzáadjuk, majd besűrítjük.
  6. A halérméket visszatesszük a mártásba, és összemelegítjük.
  7. Köretnek petrezselymes krumplit adunk hozzá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 528
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vajon sült hal kapormártással, sült tengeri hal tejszínes kapormártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

532
hal 800 g
citromlé 1 fél citromból nyert
bors 1 teáskanál
kakukkfű 1 tk
ételízesítő 0 ízlés szerint
vaj 50 g
vöröshagyma 1 közepes db
kapor 0.5 csokor
főzőtejszín 2 dl
fehérbor 2 dl
finomliszt 1 evőkanál
napraforgó olaj 1 dl