Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns kardhalsteak

Pikáns kardhalsteak
Pikáns kardhalsteak
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Munkámból kifolyólag sok nővel találkozom, beszélgetünk, és persze szinte mindig cserélődnek receptek is. Ezt is egy ilyen alkalommal gyűjtöttem be. Kipróbáltam, és osztatlan sikert aratott a vendégek és a család körében is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 4 ek olívaolajat 1 citrom levével és lereszelt héjával, aprított petrezselyemmel összekeverünk, és a sózott, borsozott halszeletek mindkét oldalát bekenjük vele.
  2. Minden halszeletre ráteszünk 1-2 babérlevelet, és állni hagyjuk 2-3 órán át.
  3. A bepácolt halszeleteket 6-8 ek olívaolajon pirosra sütjük. A babérleveleket sütés előtt eltávolítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 289
elküldve: 4
receptkönyvben: 51
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Rohamka

Mióta szakács: 2010.06.27.
4 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

citromos-petrezselymes-babéros pácban érlelt kardhal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

macika957
macika957 Fri, 2017-08-25 08:37

Elkészítettem és nagyon finom lett. Második alkalommal a pácot ízesítettem egy jó adag fokhagymával, amitől szerintem talán még finomabb lett.

Zenzsu
Zenzsu Tue, 2014-01-07 17:42

A Metroban lehet kapni és nagyon friss a halárú mindig

vmzsuzsa
vmzsuzsa Tue, 2013-06-25 20:23

Hol lehet Budapesten kardhalat kapni? Örülnék, ha megirnád, mert nagyon szeretjük. Régen volt néha a Corában, de az már nincs.

Rohamka
Rohamka / Rohamka Thu, 2013-06-27 05:24

Sajnos Budapesten nem tudom :( Én ismerős által jutottam hozzá, nagy tételben.

246
hal 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 4 ek
citrom 1 db
babérlevél 1 db
petrezselyem 1 csokor
olívaolaj 6 ek