Nosalty Logó

Pikáns kardhalsteak

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Ezen a képen: Pikáns kardhalsteak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 246 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 979 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 141 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    569 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 246 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    84.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    914.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    449 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    307 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    108 mg
  • D vitamin:
    298 micro
  • K vitamin:
    790 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2277 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2512 micro
Összesen 979 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    131.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    328 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    361 micro
Összesen 141 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. 4 ek olívaolajat 1 citrom levével és lereszelt héjával, aprított petrezselyemmel összekeverünk, és a sózott, borsozott halszeletek mindkét oldalát bekenjük vele.
  2. Minden halszeletre ráteszünk 1-2 babérlevelet, és állni hagyjuk 2-3 órán át.
  3. A bepácolt halszeleteket 6-8 ek olívaolajon pirosra sütjük. A babérleveleket sütés előtt eltávolítjuk.
  • Sűtés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 13573
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 07.

Ajánló

Görög salátával, esetleg fűszeres burgonyával tálaljuk.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Munkámból kifolyólag sok nővel találkozom, beszélgetünk, és persze szinte mindig cserélődnek receptek is. Ezt is egy ilyen alkalommal gyűjtöttem be. Kipróbáltam, és osztatlan sikert aratott a vendégek és a család körében is.

Hozzászólások

Usika

Nyàmi de jól néz ki, már pácolódik is :D!

Törölt felhasználó

Remélem beválik! ;)

vmzsuzsa

Hol lehet Budapesten kardhalat kapni? Örülnék, ha megirnád, mert nagyon szeretjük. Régen volt néha a Corában, de az már nincs.

Törölt felhasználó

Sajnos Budapesten nem tudom :( Én ismer?s által jutottam hozzá, nagy tételben.

Törölt felhasználó

A Metroban lehet kapni és nagyon friss a halárú mindig

macika957

Elkészítettem és nagyon finom lett. Második alkalommal a pácot ízesítettem egy jó adag fokhagymával, amit?l szerintem talán még finomabb lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!