Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hal fűszeres bundában

Hal fűszeres bundában
Hal fűszeres bundában
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy Cajun recept, de én kihagytam azt a fűszert, amitől az lenne: 0,5 tk cayenne bors. Aki bátrabb, mint én nyugodtan tegye bele azt is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Citromlével jól meglocsolva.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kefírt elkeverjük a mustárral egy lapos tányérban, a kukoricalisztet pedig az összes fűszerrel.
  2. A halszeleteket belemártjuk a kefírbe, utána a kukoricalisztbe, s belerakjuk a serpenyőbe az olaj, meg vaj keverékébe, amit közepes lángon felhevítettünk. Kicsit megrázogatjuk, hogy ne ragadjon le, pirosra sütjük mindkét oldalán.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 22 228
elküldve: 6
receptkönyvben: 307
elkészítve: 8/12
Facebookon megjelent: 1

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
732 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült hal, bundázott hal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

witch
witch / witch Thu, 2015-11-12 16:16

Tejszines burgonyatorony neven megtalalod itt a receptjeim kozott.

gumigesa
gumigesa Sat, 2014-10-25 11:44

Kedves Witch! A citrom csak a talalashoz kell? vagy bele kell keverni a kefirbe?

witch
witch / witch Sat, 2014-10-25 13:31

Kedves gumigesa! Csak a talalashoz kell, a kefirhez a mustart keverjuk.
udv:witch

427
kefir 125 ml
dijoni mustár 4 teáskanál
kukoricaliszt 10 dkg
1 tk
fűszerpaprika 1 teáskanál
fűszersó 1 kávéskanál
fokhagymapor 0.5 tk
kakukkfű 0.5 tk
bors 0.5 tk
törpeharcsa 80 dkg
citrom 1 db
vaj 2 dkg
olívaolaj 2 ek