Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Harcsapaprikás túrós csuszával Márti 1218 konyhájából

Harcsapaprikás túrós csuszával Márti 1218 konyhájából
Harcsapaprikás túrós csuszával Márti 1218 konyhájából
70 perc / előkészület: 40 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A családom a halat sütve szereti, ez a kivétel, amit főzve is szívesen esznek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk fel a hagymát apró kockára, és süssük az olajon üvegesre. Tegyük rá a pirospaprikát, sót, borsot és öntsük fel 2 dl vízzel, majd főzzük az alapot 20 percig, aztán tegyük bele az ízlés szerint felvágott haldarabokat.
  2. Kb 15 percig főzzük. Közben a lisztet keverjük csomómentesre a tejföllel, és keverjük a harcsához, és együtt is főzzük.
  3. Amíg a hal elkészül, vágjuk kockára a szalonnát és süssük ropogósra. Tegyünk fel egy lábosba vizet, és főzzük meg a tésztát.
  4. Szűrjük le, és keverjük a szalonnához. Szórjuk rá a túrót és tálaljuk a hallal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 259
elküldve: 1
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

harcsapaprikás túrós-szalonnás tésztával, halpaprikás, harcsapaprikás túrós tészta körettel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1108
afrikai harcsa 80 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 1 evőkanál
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 kávéskanál
csuszatészta 40 dkg
füstölt szalonna 15 dkg
tehéntúró 25 dkg