r
Nosalty Logó

Grillpác húsokhoz

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Grillpác húsokhoz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
grill
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húsokhoz

A páchoz

Összesen 652 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húsokhoz

A páchoz

Összesen 2613 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húsokhoz

A páchoz

Összesen 124 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    47.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    953.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    342 mg
  • Nátrium
    444 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    220 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 652 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    134.6 g

Zsír

  • Összesen
    189 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3813.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    289 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    1368 mg
  • Nátrium
    1776 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.4 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    879.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    270 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    368 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    517 micro
  • β-crypt
    220 micro
  • Likopin
    14474 micro
  • Lut-zea
    1156 micro
Összesen 2613 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    688 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 124 Kcal

Hozzávalók

A húsokhoz

A páchoz

Elkészítés

A húsokhoz

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, majd késsel csontig beirdaljuk 2-3 cm-ként (a bárányt 1 cm mélyen).
  2. Pác:
  3. Mozsárban összetörjük fűszereket, egy tálba öntjük, narancsot zöldséghámozóval meghámozzuk, beledobjuk, és belecsavarjuk a levét, hozzáöntjük a balzsamecetet és 8 evőkanál olajat.
  4. Ezzel a páccal bedörzsöljük a húsokat, maradékot ráöntjük, majd hűtőben hagyjuk pácolódni akár egy napot is. Sütés előtt egy tepsibe lefóliázva betesszük a sütőbe 180 fokra 1 órára.
  5. Ezután grillre dobjuk, pirosra ropogósra sütjük, közben olajjal kenegetjük, ki ne száradjon!
  6. Köretnek előfőzött rozmaringos fokhagymás krumplit és fóliába csomagolt negyedbe behasított vajjal és rozmaringgal töltött lilahagymát ajánlok.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 198
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 50487
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 30.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egy tökéletes grillpác, amit amikor készítesz kutyulásnak tűnik, na de a végeredmény egy tökéletes ízvilág! Minden összetevő kötelező a tökéletességhez!

Hozzávalók

A húsokhoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek