Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bunda a húsra

Bunda a húsra
Bunda a húsra
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamar megy és ízletes.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Jól mutat hidegtálon is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást felverjük, hozzáadjuk a kanál mustárt. Jól összekavarjuk, majd hozzáadjuk az olajat kanalanként, azt is jól összekavarjuk. Egy gyanús majonéz állagú masszát kell kapjunk.
  2. Hozzáadjuk a sót, borsot, a fokhagymát törővel összezúzzuk, és azt is hozzáadjuk.
  3. Ebbe a pácba beletesszük a húst. A hús lehet disznóhús (sovány hús vékony szeletekre vágva vagy kipotyolva), csirkemell (filézve vagy vékony szeletekre vágva). A pác lepje be a húst. Betesszük a hűtőbe, és hagyjuk legalább 3-4 órát. (Én este szoktam elkészíteni, és csak másnap sütöm meg.)
  4. A hűtőből kivéve a húst beleforgatjuk prézlibe, és előmelegített sütőbe sütőpapírra egymás mellé helyezve 180 C fokon légkeveréses módban barnára sütjük.
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 300
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

V.Attila

Mióta szakács: 2014.03.05.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres pác, mustáros pác

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

249
tojás 2 db
mustár 1 ek
napraforgó olaj 3 ek
fokhagyma 3 db
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
zsemlemorzsa 1 bögre