r
Nosalty Logó

Bunda a húsra

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
V.Attila
Bunda a húsra
adag
Előkészítés
perc
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 249 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 992 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 231 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    977.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    639 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 249 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3910.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    538 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    2558 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    339 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    524 micro
Összesen 992 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    913.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    598 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 231 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást felverjük, hozzáadjuk a kanál mustárt. Jól összekavarjuk, majd hozzáadjuk az olajat kanalanként, azt is jól összekavarjuk. Egy gyanús majonéz állagú masszát kell kapjunk.
  2. Hozzáadjuk a sót, borsot, a fokhagymát törővel összezúzzuk, és azt is hozzáadjuk.
  3. Ebbe a pácba beletesszük a húst. A hús lehet disznóhús (sovány hús vékony szeletekre vágva vagy kipotyolva), csirkemell (filézve vagy vékony szeletekre vágva). A pác lepje be a húst. Betesszük a hűtőbe, és hagyjuk legalább 3-4 órát. (Én este szoktam elkészíteni, és csak másnap sütöm meg.)
  4. A hűtőből kivéve a húst beleforgatjuk prézlibe, és előmelegített sütőbe sütőpapírra egymás mellé helyezve 180 C fokon légkeveréses módban barnára sütjük.
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2477
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 23.

Ajánló

Jól mutat hidegtálon is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Bunda a húsra
V.Attila 13 recept

Hamar megy és ízletes.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek