r
Nosalty Logó

Pác grillezéshez

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
witch
Pác grillezéshez
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

1 kg hús pácolásához

Összesen 148 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

1 kg hús pácolásához

Összesen 887 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

1 kg hús pácolásához

Összesen 148 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    0.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    1 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 148 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    85.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    307.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    170 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    159 micro
  • β-crypt
    238 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 887 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    0.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    1 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 148 Kcal

Hozzávalók

1 kg hús pácolásához

Elkészítés

1 kg hús pácolásához

  1. A hozzávalókat egy nagy edényben elkeverjük (én üveget használok, azt nem marja meg), és kb. 1 kg húst rakunk bele.
  2. Legalább 30 percig hagyjuk benne, hűtőbe rakva pedig maximum 2 óráig.
  3. A páclevet jól lecsepegtetve, grillezzük a húst.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 22088
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 13.

Ajánló

Aki szereti a csípőset, néhány csipet cayenne borssal megbolondíthatja. Nálunk kicsontozott, bőr nélküli csirkecombbal készült, amit mielőtt a pácba raktam, besóztam.

Receptkategóriák

A hétvégén grilleztünk, és a hűtőben másnap volt még egy kis maradék (ami jobban megfelel fényképezésre, mint a páclé), próbáltam elrendezni a tányéron, de sehogy nem tetszett. Már feladtam, mert a lányom meg már farkaséhes volt, és gyorsan csak rádobáltam a tányérra, hogy melegítsem neki, s így lett jó! Krumplit sütünk hozzá általaban, de hol van az már! A paprikát pedig kolbászhoz szoktuk enni, szóval az összes maradékot összeszedtem, hogy kép legyen a "recepthez".

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

szia!Érdekes páclé,de nem lesz a hús t?le savanykás íz???

witch

Szia! Itt inkabb a puhito hatas jon ki es mi csak kint sutjuk, amitol a fustos izet lehet jobban erezni.

Hozzávalók

1 kg hús pácolásához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ebbe a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.