Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grill Camembert ropogós-fűszeres salátával

Grill Camembert ropogós-fűszeres salátával
Grill Camembert ropogós-fűszeres salátával
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tartalmas, mégis könnyed, ilyen ez a grillsajtos saláta - tökéletes nyári ebéd vagy vacsora!

hozzávalók / 4 adag

A sajthoz és a salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket vékonyan felkarikázzuk, a sárgarépát gyufaszálnyi csíkokra, az almát vékony cikkekre vágjuk. A petrezselyemzöldet és a mentalevelet durvára aprítjuk. Elkészítjük az öntetet. A hozzávalókat egy csavaros tetejű üvegben jól összerázzuk.
  2. A natúr grillsajtot előírás szerint megsütjük. A szezámmagot szárazon megpirítjuk.
  3. Tálalás előtt a felszeletelt hozzávalókat lazán összeforgatjuk a mazsolával, a zöldfűszerekkel és az öntettel.
  4. Tányérokra osztjuk, megszórjuk a szezámmaggal és megkoronázzuk egy-egy szelet frissen sült grill Camembert sajttal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 10 048
elküldve: 1
receptkönyvben: 103
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Karaván Grill és Tihany Grill

Mióta szakács: 2016.06.14.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

460
camembert sajt 320 g
sárgarépa 300 g
retek 150 g
alma 2 közepes db
petrezselyem 1 csokor
mazsola 1 marék
menta 6 szál
olívaolaj 5 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
méz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
citrombors 0 ízlés szerint
szezámmag 2 ek