Gnocchi

Gnocchi

Leírás

Olasz nudli, mely jellemzően burgonyából készül (krumplinudli), de létezik kukorica- és búzalisztes verziója is. A hengeres alakú, 2-3 cm hosszú, barázdált tetejű gnocchit legegyszerűbb esetben vajjal és parmezánnal szokás fogyasztani, de lényegében bármilyen mártással készíthetjük. Otthon is előállítható, azonban ha nincs kedvünk bajlódni a nudli gyártással, a szupermarketekben megvehetjük frissen, vákuum csomagolásban.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

100g Gnocchi

fehérjetartalom

3 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

34 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

gnocchi?

Top ásványi anyagok

Nátrium

640 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

640 mg

szénhidrát

rost

1 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

8 aranybarnára pirult, szaftos csirkecombos fogás

A szaftos csirkecomb az egyik legjobb választás, ha könnyen akarsz mennyei ebédet vagy vacsorát rittyenteni: sokszor elég csak néhány finom zöldséggel (vagy éppen gyümölccsel) és fűszerrel a sütőbe tenni, de akár serpenyőben is szaftos lesz, ha tudjuk, hogyan kell bánni vele.

Nosalty

További cikkek