Gnocchi

Leírás

Olasz nudli, mely jellemzően burgonyából készül (krumplinudli), de létezik kukorica- és búzalisztes verziója is. A hengeres alakú, 2-3 cm hosszú, barázdált tetejű gnocchit legegyszerűbb esetben vajjal és parmezánnal szokás fogyasztani, de lényegében bármilyen mártással készíthetjük. Otthon is előállítható, azonban ha nincs kedvünk bajlódni a nudli gyártással, a szupermarketekben megvehetjük frissen, vákuum csomagolásban.

Gnocchi
158
Kalória
3g
Fehérje
34g
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
1000mg
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Gnocchi

fehérjetartalom

3 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

34 g

víztartalom

0 g

gramm gnocchi?

Top ásványi anyagok

Nátrium

640 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

640 mg

szénhidrát

rost

1 g

vitaminok

95 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...