Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gezemice leves

Gezemice leves
Gezemice leves
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kedves ismerősöm ajánlotta ezt a levest. Miután elkészítettem, beleszerettem, remélem nektek is ízleni fog.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megdinszteljük olajon a felkockázott zöldségeket (hagyma, répa, krumpli, paprika, paradicsom) és csirkemellet.
  2. Sóval, borssal, bazsalikommal, petrezselyemmel és egy pici kaporral ízesítjük.
  3. Ezután egy kis lisztet adunk hozzá, majd ezzel pároljuk még egy kicsit.
  4. Hozzáadjuk a pirospaprikát, beleöntjük a borsót és egy kis fokhagymát, majd felöntjük vízzel.
  5. Addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 989
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

csirkés zöldségleves, zöldségleves csirkemellel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

385
vöröshagyma 1 db
sárgarépa 3 db
burgonya 5 db
paprika 2 db
paradicsom 2 db
csirkemell filé 50 dkg
napraforgó olaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
fűszerpaprika 3 teáskanál
zöldborsó 50 dkg
víz 3 l