Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt tarja vele sült zöldségekkel és tükörtojással

Füstölt tarja vele sült zöldségekkel és tükörtojással
Füstölt tarja vele sült zöldségekkel és tükörtojással
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom zöldséges ragu.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában félig megfőzzük. A tarját kockára vágjuk, a vöröshagymát, póréhagymát, újhagymát, hegyes paprikát, chilit karikára szeleteljük, a kaliforniai paprikát, sütőtököt kockára vágjuk, a fokhagymát, petrezselyemzöldet aprítjuk, a krumplit pucolás után felszeleteljük.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, rárakjuk a húst, zöldségeket, fűszerezzük. Amikor már puha minden, ráütjük a tojásokat. Betesszük a serpenyőt 180 fokra előmelegített sütőbe 5 percre.
  3. Tálaláskor teszünk rá chilipaprikát, aprított petrezselymet és újhagyma zöldjét.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 350
elküldve: 2
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tarja sok zöldséggel, zöldséges főtt tarja, főtt tarja zöldséggel gazdagon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

402
füstölt-főtt tarja 10 dkg
póréhagyma 0.5 db
vöröshagyma 0.5 db
újhagyma 1 db
fokhagyma 3 gerezd
piros kaliforniai paprika 0.5 db
hegyes erős paprika 0.5 db
chili 1 db
paradicsom 2 db
burgonya 1 db
kanadai sütőtök 10 dkg
sárgarépa 1 db
petrezselyem 0.5 csokor
tojás 4 db
0 ízlés szerint
fekete bors 4 csipet
csípős fűszerpaprika 4 csipet
olívaolaj 2 teáskanál