Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykahúsos burgonyás egytálétel

Pulykahúsos burgonyás egytálétel
Pulykahúsos burgonyás egytálétel
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Grillezésből sok sült husi maradt.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a burgonyát, felkockázzuk, és sós-fokhagymás vízbe feltesszük főni.
  2. Amíg fő a krumpli, addig felaprítjuk a hagymát és a fokhagymát, és olajon megdinszteljük.
  3. Kis kockákra vágjuk a húst, majd rádobjuk a hagymára, és egy kis pirulás után öntünk rá egy kevés levesalapot vagy a burgonya főzőlevéből.
  4. Ha megfőtt a krumpli rátesszük a húsra, egy kicsit összeforgatjuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  5. Tehetünk hozzá zöldborsót is, úgy még finomabb.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 545
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Atilol

Mióta szakács: 2014.04.02.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

"Brassói" maradékból, pulykahúsos burgonya, fokhagymás pulykás burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1159
burgonya 6 közepes db
0 ízlés szerint
pulykamell 25 dkg
újhagyma 2 db
fokhagyma 5 gerezd
napraforgó olaj 2 dl
alaplé 3 dl
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint