füstölt-főtt tarja

Leírás

A sertéstarját a gyártási folyamat során először alacsony hőmérsékleten füstölik, majd csak ezután főzik meg. A boltokban kapható termékek általában gyors füstölésű áruk. A jó minőségű füstölt tarja húsa rugalmas, nem puha, nem rágós és könnyen szeletelhető. Húsvétkor a sonka mellé gyakran kerül főtt-füstölt tarja is az asztalra. Felhasználása a konyhában széles körű, ízlés szerint sok mindenhez felhasználható: szendvicsekhez, salátákhoz, tésztaszószokhoz, pizzára, stb.

füstölt-főtt tarja
180
Kalória
16g
Fehérje
-
Szénhidrát
12g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g füstölt-főtt tarja

fehérjetartalom

16 g

zsírtartalom

5 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm füstölt-főtt tarja?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1500 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

16 g

Zsír

telített zsírsav

5 g

ásványi anyagok

Nátrium

1500 mg

szénhidrát

vitaminok

222 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...