r
Nosalty Logó

Füstölt lazacos crépes csigák

Glaser
Füstölt lazacos crépes csigák
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A salátához

311
Kalória
15.3g
Fehérje
12.7g
Szénhidrát
21.4g
Zsír
92.3g
Víz
56.5g
Koleszterin
616.7mg
Élelmi rost
2.1g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A salátához

Összesen 311 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A salátához

Összesen 1250 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A salátához

Összesen 161 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    775.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    514 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    92.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    352 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 311 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.1 g

Zsír

  • Összesen
    85.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3101.7 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    575 mg
  • Nátrium
    2056 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    51 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    369.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    744 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    1410 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    13 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    327 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 1250 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    402.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    183 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 161 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A margarint felolvasztjuk, majd a liszttel, a tejjel és a tojással sima tésztává kavarjuk. Sóval, szerecsendióval fűszerezzük. Kb. 30 percet hagyjuk állni.
  2. A tésztából 2 db crépes-t sütünk. Hűlni hagyjuk.
  3. A krémsajtot elkeverjük a túróval és a fűszerekkel. A tormával, sóval és borssal ízesítjük.
  4. A palacsintákra elterítjük a lazacszeleteket, megkenjük a sajtos masszával, majd szorosan feltekerjük. Háztartási fóliába csomagoljuk, és hidegre tesszük.
  5. A salátát megtisztítjuk, mossuk. Az ecetet elkeverjük a sóval, cukorral, majd hozzákeverjük az olívaolajat, a legvégén pedig hozzákeverjük a hagymát.
  6. A salátát elkeverjük a vinegrettal, 4 tányérra osztjuk. A palacsintákat szeletekre vágjuk, és a salátára elrendezzük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 40 p
  • Sütés ideje: 5 p

Egy finom és mutatós előétel.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...