füstölt lazac

füstölt lazac

Leírás

A népszerű halfajta hideg füstöléssel tartósított változata. A lazac a feldolgozás során értékes omega-3 zsírsavtartalmát megőrzi, jól illik salátákba, szendvicsekhez, szendvicskrémekbe.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

89 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Tanuljunk meg jól főzni a konyha négy elemével – 2....

Földrajzi elhelyezkedéstől és kultúrától függően más és más zsiradékok határozzák meg egy nemzet konyhaidentitását. Ami nekünk a napraforgóolaj és az állati zsír, az az olaszoknak az olívaolaj, a franciáknak meg a vaj. Na de hogyan váljunk mestereivé az zsiradékok használatának? Négyrészes sorozatunk 2. fejezete következik.

Karsai Roni

További cikkek