Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérrépa krémleves fekete kenyérrel

Fehérrépa krémleves fekete kenyérrel
Fehérrépa krémleves fekete kenyérrel
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom krémleves, amelyet a vele főtt fekete kenyér különössé tesz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát meghántjuk, apróra vágjuk. A répát és a burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. A kenyeret kockákra vágjuk.
  2. A hagymát a vajban üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a répát, burgonyát és kenyeret, és további 2-3 percig dinszteljük. Megszórjuk a majoránnával, sóval, borssal. Hozzáadjuk a chilit, és felöntjük a levessel.
  3. Felfőzzük, lefedve kb. 35 percig főzzük. A chilit kivesszük, a leveshez adjuk a tejszínt, és botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal és az ecettel ízesítjük.
  4. A petrezselyem leveleket az olajjal pürésítjük, kevés sóval ízesítjük.
  5. A levest a petrezselymes olajjal meglocsolva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 459
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1965 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

répakrémleves, tejszínes zöldségkrémleves, tejszínes fehérrépa krémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

397
vöröshagyma 1 közepes db
vaj 2 ek
fehérrépa 250 g
burgonya 1 közepes db
kenyér 100 g
majoranna 1 ek
chili 1 db
zöldség alaplé 750 ml
habtejszín 200 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
almaecet 2 ek
petrezselyem 0.5 csokor
olívaolaj 3 ek